Dodijeljena priznanja za vrhunske sportske rezultate: Danijela Kuna i AK Puls među najboljima

admin
0 0
Read Time:51 Second

Zamjenik premijera Federacije BiH Vojin Mijatović i federalna ministrica kulture i sporta Sanja Vlaisavljević, danas su u sjedištu Vlade Federacije BiH u Sarajevu uručili priznanja za ostvarene vrhunske sportske rezultate sportašima, sportskim udruženjima i trenerima.

U društvu desetak klubova i nekolicinom sportskih saveza našao se i AK Puls Tomislavgrad, a plaketu i nagradu za vrhunsko sportsko postignuće dobila je članica kluba prošlogodišnja dvostruka državna i federalna prvakinja Danijela Kuna, objavljeno je iz kluba.

Podsjećamo, Danijela je prošle godine na državnim i federalnim prvenstvima došla do dvije titule i to na 10 km u kolovozu i na polumaratonu u rujnu.

Plaketu za Danijelu preuzeo je dopredsjednik kluba Krešimir Tabak, a na ceremoniji je sudjelovao i član Upravnog odbora kluba Vlatko Kovačević.

“Danijeli i ovom prilikom čestitamo te želimo da u ovoj godini ponovi prošlogodišnje uspjehe, a ministrici Vlaisavljević i Vladi Federacije zahvaljujemo što prepoznaju i nagrađuju izvrsnost. To nam je dodatni motiv da nastavimo s dobrim aktivnostima te da u rezultatima budemo još bolji”, navedeno je iz AK Puls Tomislavgrad.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

DOĐI DA VIDIŠ: turist u svom (k)raju SPECIJAL #1: Planinari amateri na -20; zima na Kamešnici

Nakon uspješnih 10 epizoda i zaključene I sezone serijala “Dođi da vidiš: turist u svom (k)raju” razmišljali smo što napraviti preko zime kad uvjeti za snimanje ovog formata i nisu baš najbolji. I tako se spontano otvori prilika za zimski uspon na najviši vrh Konj planine Kamešnice na 1856 metara […]

Pretplatite se