Najava: KIC i Općina Tomislavgrad organiziraju izložbu “Duvanjski memento”

admin
0 0
Read Time:34 Second

Kulturno-informativni centar u suradnji s općinom Tomislavgrad organizira izložbu ”Duvanjski memento”, u Gradskoj galeriji KIC-a u srijedu, 27. ožujka 2024. u 12:00 sati.

U duhu najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa u našoj galeriji bit će izložene fotografije poginulih branitelja općine Tomislavgrad i djela iz ciklusa ”Križni put” likovnog umjetnika, a ujedno i branitelja pok. Vinka Bagarića.

Vođeni onom – ”Navik on živi, ki zgine pošteno.”, važno je da ne zaboravimo stradanja naših branitelja i njihovu žrtvu, ali i da prenesemo vrijednosti iz Domovinskog rata na mlade generacije kako bi i oni znali cijeniti ono najvrjednije što su branitelji dali za neovisnost naše domovine i našu slobodu a to je – život.

Kulturno-informativni centar Tomislavgrad

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

PD Orlova stina organizira memorijalni uspon na Prokos

Memorijalni uspon na Prokos, na Vran-planini, u spomen na hrvatske branitelje (četiri pripadnika Antiterorističke jedinice Lučko i jednog pripadnika Vojne policije HVO-a), koji su na ovome mjestu stradali u velikoj snježnoj oluji 30. ožujka 1995. godine, bit će održan u subotu, 30. ožujka 2024. Okupljanje sudionika je u 9:15 sati […]

Pretplatite se