Vlada HBŽ subvencionira troškove prijevoza putnika na putnim pravcima Drvar-Bosansko Grahovo-Livno i Glamoč-Livno

admin
0 0
Read Time:33 Second

Ministar gospodarstva Hercegbosanske županije Miroslav Jaglica potpisao je, s Gospodarskim društvom „ĐUMIĆ“ d.o.o. Drvar, Ugovor o subvencioniranom prijevozu putnika na putnim pravcima Drvar-Bosansko Grahovo-Livno i Glamoč-Livno u polasku i povratku. Potpisivanju ugovora prethodila je inicijativa Ministarstva gospodarstva prema Vladi Hercegbosanske županije kojom je, za subvencioniranje troškova prijevoza, odobren iznos od trideset pet tisuća konvertibilnih maraka. Odobrenim sredstvima nastoji se financijski pomoći stanovnicima općina Drvar, Bosansko Grahovo i Glamoč u ostvarenju njihovih socijalnih prava.

Ugovor je zaključen na razdoblje od jedne (1) godine, a usluge prijevoza korisnici će moći ostvariti radnim danima odmah po okončanju pripremnih radnji na uspostavi linije o čemu će biti pravovremeno obaviješteni.

Vlada HBŽ

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Vruća je. Zemlji prijete intenzivne suše, požari, toplinski valovi i obilne oborine

SLUŽBA EU za praćenje klimatskih promjena Copernicus danas je objavila da je ovogodišnji ožujak bio najtopliji ožujak u povijesti mjerenja, pri čemu je i temperatura površine mora dosegnula novi apsolutni mjesečni rekord za globalnu morsku temperaturu. Svaki od posljednjih deset mjeseci rangiran je kao najtopliji ikad zabilježen u svijetu u […]

Pretplatite se