Objavljeni dobitnici stipendija za studente izvan RH

admin
0 0
Read Time:30 Second
Donesena je konačna Odluka o dodjeli tisuću petsto stipendija studentima – pripadnicima hrvatskoga naroda izvan Republike Hrvatske za akademsku godinu 2023./2024.

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske je za akademsku godinu 2023./2024. značajno povećao broj stipendija te će se studentima – pripadnicima hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske dodijeliti – 1.500 stipendija.

Stipendije se dodjeljuju studentima za jednu akademsku godinu jednokratno, odnosno za razdoblje od 10 mjeseci u mjesečnom iznosu od 150 EUR.

S dobitnicima stipendije iz ove Odluke zaključit će se ugovori o stipendiranju o čemu će dobitnici stipendije biti uskoro obaviješteni putem elektroničke pošte.

jabuka.tv Foto: Freepik

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Moderniziraju se ceste u FBiH, na dijelu dionica bit će trakovi za spora vozila

Riječ je o projektu koji se financira iz kreditnih sredstava kroz program modernizacije magistralnih cesta FBiH. Još dva magistralna cestovna pravca na području Federacije BiH uskoro će dobit trakove za spora vozila. Prema informacijama iz Javnog poduzeća Ceste Federacije BiH, riječ je o dionici magistralne ceste M-18 i M-16.2, piše […]

Pretplatite se