BAT predstavio najnoviji glo HYPER PRO uređaj za zagrijavanje duhana

admin
0 0
Read Time:59 Second
BAT, vodeća globalna kompanija sa širokim izbor duhanskih i nikotinskih proizvoda te sa snažnim poslovanjem u BiH, organizirala je večeras u Sarajevu događaj na kojem je po prvi put predstavila svoj glo uređaj u najnovijoj glo HYPER PRO izvedbi, koji je posljednja riječ tehnologije, kada se radi o uređajima za zagrijavanje duhana.
Korisnici u BiH dobili su priliku postati dio manjeg broja zemalja u kojima BAT posluje globalno, a u kojima je dostupan najnoviji glo HYPER PRO.
Predstavljanjem novog glo HYPER PRO uređaja BAT postaje prva kompanija iz industrije koja je na tržištu BiH prisutna sa svim kategorijama bezdimnih proizvoda, e-cigaretama, nikotinskim vrećicama i sada grijanim duhanskim proizvodima glo HYPER PRO koji se koriste s duhanskim proizvodima.
Posebno važna inovacije je uvođenje smart EasyView LED ekrana, prvi put u kategoriji uređaja za zagrijavanje duhana, koji omogućava korisniku da kontroliše konzumaciju u svakom trenutku. Na ekranu se prikazuju informacije o izabranom načinu rada, statusu baterije, pripremi sesije i preostalom vremenu trajanja konzumacije. Uređaj posjeduje i znatno unaprijeđenu bateriju, koja se puni do sto posto za samo 90 minuta.
Uređaj glo HYPER PRO već je dostupan na kioscima iNovina i drugim prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

LIVNO:Obilježavanje 150 godina sestara milosrdnica

Ove godine, 28. lipnja, proslavit ćemo 150-godišnju vjernost Bogu i narodu sestara milosrdnica u Livnu. Osnovna škola sestara milosrdnica u Livnu sedam je desetljeća (1874-1944) djelovala u različitim okolnostima (društvenim, političkim i kulturnim). Svjedočila o smjenama različitih vlasti: počela u Otomanskom Carstvu, nastavila u Austro-Ugarskoj Monarhiji, Kraljevini Srba, Hrvata i […]

Pretplatite se