Engleska prošla u polufinale Eura

admin
0 0
Read Time:45 Second

Engleski nogometaši izborili su polufinale Europskog prvenstva, u Duesseldorfu su nakon jedanaesteraca s ukupnih 6-4 bili bolji od Švicarske te Englezi čekaju boljeg iz susreta Nizozemske i Turske.

Švicarska je povela u 75. minuti, a strijelac je bio Breel Embolo. Vodstvo je trajalo vrlo kratko jer je samo pet minuta kasnije Bukayo Saka izjednačio na 1-1. Golova potom nije bilo u produžecima pa se putnik u polufinale tražio kroz izvođenje jedanaesteraca, prenosi Hina.

Svih pet engleskih izvođača pogodili su s bijele točke, Palmer, Bellingham, Saka, Toney i na kraju je pobjednički pogodak za prolaz dao Alexander-Arnold. Kod Švicaraca je prvi pucao Akanji te mu je obranio Pickford što se na kraju pokazao ključni trenutak izvođenja jedanaesteraca.

Engleska je tako slijedila ono što su ranije na ovom prvenstvu napravili Španjolska i Francuska, dok je Švicarska i dalje ostala u neuspješnoj potrazi za polufinalem na nekom od velikih natjecanja.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Potpisan Ugovor o financijskoj potpori Požeško-slavonske županije projektu Franjevačkog samostana Rama – Ščit

Požeško-slavonska županija, vodeći računa o očuvanju i jačanju položaja i identiteta Hrvata izvan Republike Hrvatske te očuvanju kulturne baštine, osigurala je financijsku potporu Franjevačkom samostanu Rama – Šćit u Bosni i Hercegovini. Naime, u Franjevačkom samostanu Rama – Ščit, županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić i gvardijan Franjevačkog samostana Rama – […]

Pretplatite se