Europski prvak iz Širokog Brijega o OI: Drago mi je da nisam tamo, ovo je udar na kršćanstvo

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Međunarodni olimpijski komitet 2021. godine donio je odluku da karatea neće biti na Igrama u Parizu.

“Možda djeluje tužno, ali evo jedan veliki i dobar razlog razlog zbog kojeg a mi je čak drago da nisam/nismo na OI u Parizu”, komentirao je dvostruki europski prvak Širokobriježanin Anđelo Kvesić otvaranje Olimpijskih igara koje je podiglo prašinu u cijelom svijetu.

Ovo je sramota i dno dna. Udar na kršćanstvo pred očima cijeloga svijeta…Ne znam kako bih to gledao i podnio da moram biti tamo…vjerojatno jako teško.
Ništa se ne događa slučajno…sve je zapisano već odavno, ali bez obzira na to uvijek se iznenadimo i zgrozimo. Sotona neprestano napada i udara tamo gdje dobiva najveći otpor, a to je još jedan veliki dokaz koliko je naša vjera ispravna i istinita!Prave bi kršćane i vjernike ovakvi događaji trebali još više ojačati i ujediniti. Isus Krist je naš kralj i Bog!, napisao je Kvesić na društvenim mrežama.

Podsjetimo, od 26. srpnja do 11. kolovoza trajat će ovogodišnje 33. ljetne Olimpijske igre. Gledatelje je posebno zgrozila sama ceremonija otvaranja u kojoj su nastupili tzv. drag queens. Inače, Međunarodni olimpijski komitet 2021. godine donio je odluku da karatea neće biti na Igrama u Parizu, prenosi Jabuka tv.

Hrvatska Republika Herceg-bosna

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Buduće liderke, uključujući i one iz BiH, vodit će Europu kroz digitalno doba

Irma Salkić koja je nedavno završila studij elektrotehnike u Sarajevu predstavljala je Bosnu i Hercegovinu, ali i preostalih pet država zapadnog Balkana na četvrtom izdanju Ljetne škole za žensko liderstvo u digitalnom dobu Europske akademije za liderstvo, Huaweijevog programa osmišljenog za osnaživanje mladih voditeljica da napreduju i vode Europu u […]

Pretplatite se