EUFOR-ova VJEŽBA: Očekuje se pojačano kretanje vojnika

admin
0 0
Read Time:44 Second

Zapovjednik EUFOR-a general-bojnik László Sticz održao je s načelnikom Zajedničkog stožera Oružanih snaga Bosne i Hercegovine (OS BiH) general-pukovnikom Gojkom Kneževićem konferenciju za medije u cilju informiranja građana BiH o godišnjoj vježbi EUFOR-a “Brzi odgovor”.

U godišnjoj vježbi EUFOR-a sudjelovat će snage EUFOR-a iz 23 zemlje već raspoređene u BiH, koje će privremeno biti ojačane rezervnim snagama iz Austrije, Mađarske, Rumunjske i međunarodnim mirovnim snagama s Kosova (KFOR – Kosovo Forces).

Svrha ove vježbe je pokazati spremnost EUFOR-a i potvrditi njegovu stalnu podršku bosanskohercegovačkim partnerima u održavanju sigurnog i stabilnog okruženja u BiH.

Od 24. kolovoza do 16. rujna stanovnici BiH mogu očekivati pojačano kretanje vojnika, patroliranje i ostale aktivnosti, kao i prijevoz opreme rezervnih snaga i letove helikoptera diljem BiH, uglavnom na području Čapljine, Glamoča, Livna, Orašja, Pazarića, Sarajeva, Tuzle, Ustikoline, kao i na graničnim prijelazima Brod, Klobuk, Metaljka i Svilaj.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

USKLAĐIVANJE: Od rujna rastu mirovine

Zbog usklađivanja s troškovima života i plaćama mirovine će u rujnu rasti, a reporterka Kaportala.Zorana Čičak Kulić razgovarala je s Ivanom Vidišom (HDZ) iz Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i doznala koliko će biti povećanje, ali i kada će umirovljenici dobiti godišnji dodatak. Koja je vaša poruka […]

Pretplatite se