SPLIT: NESREĆA NA BENZINSKOJ CRPKI – Više ozlijeđenih

admin
0 0
Read Time:39 Second

Danas se oko 17 sati i 45 minuta dogodila eksplozija na autocesti A1 na odmorištu Mosor. Ima ozlijeđenih osoba, a nastala je i velika materijalna šteta.

“Vidi se veliki crni dim, nadvio se iznad benzinske postaje”, javio je čitatelj koji nam je otkrio da vjerojatno sve dogodilo oko 17 sati i 45 minuta.

Prema neslužbenim informacijama saznali smo da se dogodio požar na benzinskoj postaji uslijed teške prometne nesreće. Na mjesto događaja stigli su službenici iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske, ali i vatrogasci.

Ima ozlijeđenih osoba

Doznajemo da je izgorjelo više vozila. Četvero ljudi je odvezeno u KBC Split. Dvoje navodno ima teške opekline, a dvoje lakše. Također neslužbeno, vozač automobila koji je prouzročio nesreću, preminuo je, rekla je prilikom javljanja za središnji Dnevnik HRT-a novinarka HRT-a Ivana Šilović.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

UEFA ograničava maksimalnu cijenu ulaznica za gostujuće navijače

Europski nogometni savez (UEFA) objavio je kako se ograničava maksimalna cijena ulaznica za gostujuće navijače u eurokupovima i to već od ove sezone. Prema novoj uredbi maksimalna cijena ulaznica za gostujuće navijače na utakmicama Lige prvaka iznosit će 60 eura, domaćini utakmica Europske lige gostima će smjeti ulaz naplatiti najviše […]

Pretplatite se