Modrićev 180. nastup u dresu reprezentacije

admin
0 0
Read Time:42 Second

Hrvatska je danas od 20:45 dočekala Poljsku u Osijeku u drugom kolu Lige nacija nakon što je prije tri dana poražena od Portugala 2:1, dok su Poljaci u prvoj utakmici upisali pobjedu s rezultatom 3:2 protiv Škotske u dramatičnoj završnici.

Današnji je susret 180. reprezentativni nastup Luke Modrića koji je za Vatrene debitirao u prijateljskoj utakmici protiv Argentine prije više od 18 godina. U toj je utakmici u zapisniku bio i Leo Messi, a on je uz Modrića jedini i dalje aktivan igrač, piše SK.

Messi je za reprezentaciju od tada nastupio 187 puta, a Modrić je na devetom mjestu na popisu svih igrača u povijesti nogometa po broju nastupa za nacionalnu vrstu.

Od igrača koji nastupaju pod okriljem UEFA-e, ispred njega su samo Sergio Ramos, s kojim bi se danas trebao izjednačiti, te Cristiano Ronaldo.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Migranti ”okupirali” selo kod Ljubuškog, mještani u strahu

Migrantska kriza koja trese Europu već više godina javlja se i manifestira u intenzitetskim razmacima, nekad izraženija i vidljivija, a nekad se primiri i čeka bolji i povoljniji trenutak. Po svemu izgleda da se u posljednje vrijeme ponovno probudila i razmahala tzv. balkanska ruta, u kojoj svoje aktivno mjesto ima […]

Pretplatite se