Suvremeni radari mjerit će brzinu na hercegovačkim cestama

admin
0 0
Read Time:41 Second
Na putnoj mreži istočne Hercegovine će od 16. do 20. rujna pripadnici Policijske uprave Trebinje dodatno kontrolirati brzinu kretanja motornih vozila i to suvremenim radarima.
“Tijekom kontrole će se koristiti suvremeni sustavi za automatsko mjerenje brzine, što omogućava policijskim službenicima veći broj kontroliranih vozila”, priopćeno je u Policijskoj upravi Trebinje.
U policiji podsjećaju da je ova uprava za proteklih osam mjeseci evidentirala 265 prometnih nesreća te da je u 112 nesreća utvrđeno da je njihov uzrok neprilagođena brzina uvjetima na cesti i vremenskim uvjetima, a sa smrtno stradalim osobama evidentirano je šest prometnih nesreća te 30 s teže i 53 s lakše ozlijeđenim osobama.
U Policijskoj upravi Trebinje podsjećaju i da je u tijeku javna kampanja “Nijedan više” MUP-a RS koja ima za osnovni cilj podizanje nivoa svijesti građana o odgovornom ponašanju u prometu, prenose Nezavisne.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Mladi košarkaši BiH poraženi u finalu

Muška U-14 reprezentacija Bosne i Hercegovine osvojila je drugo mjesto Jr. NBA Arena Sport Finals 2024, međunarodnom turniru. U finalnom susretu Hrvatska je bila bolja rezultatom 60:54. Mladi hrvatski košarkaši su najbolji posao napravili u drugoj četvrtini koju su dobili 15:4. Hrvatska je nakon prvog poluvremena vodila 31:20, nakon tri […]

Pretplatite se