FUTSAL: Hrvatska poražena od Argentine u osmini finala SP-a

admin
0 0
Read Time:53 Second
Nakon današnjih utakmica osmine finala, kompletirani su parovi četvrtfinala Svjetskog prvenstva u futsalu. Hrvatske je poražena od Argentine 2:0. Argentina je bila favorit, ali se Hrvatska predstavila u više nego dobrom svijetlu. Argentinci su stigli vrlo rano do prednosti, pa je Hrvatska lovila zaostatak većim dijelom utakmice.
Igrala se druga minuta kada je Sarmiento, golman Argentine dugom loptom uposlio Brandija. Ovaj je nadmudrio Novaka i s pet metara okrenut leđima vratima glavom vrhunski poslao u mrežu. Tražila je hrvatska klupa provjeru gola, gledali su suci monitor, vidjeli to odgurivanje, ali odluku nisu promijenili. Ni početak drugog poluvremena nije bio dobar za Hrvatsku. U 24. minuti neoprezan je bio Jurlina koji gubi loptu, a Rosa pogađa špicom.
Naravno, nakon primljenog gola Hrvatska je preuzela više rizika, imala je neke svoje prilike, međutim, stići dva gola zaostatka protiv Argentine je ipak bilo previše. Četiri minute prije kraja kao igrač zaigrao je Novak, ali ni to nije pomoglo reprezentaciji Hrvatske.
U četvrtfinalu će Argentina igrati protiv Kazahstana, dok su preostala tri para Ukrajina – Venezuela, Brazil – Maroko i Francuska – Paragvaj.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ništa od vojnog roka u Hrvatskoj

Vojni rok, po svemu sudeći, neće se moći uvesti već od 1. siječnja u Hrvatskoj, kako je nedavno najavio ministar obrane RH Ivan Anušić. Izmjene predsjedničkih ovlasti – U ovom trenutku čeka se politička odluka, suglasje oko toga i konsenzus, i mi smo spremni to provoditi od onog trenutka kada […]

Pretplatite se