Akcija ‘Royal Flush’: Zaplijenjeno više od pet kilograma droge u Sarajevu

admin
0 0
Read Time:52 Second

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Županije Sarajevo, pod nadzorom Županijskog tužiteljstva ŽS, proveli su akciju kodnog naziva ‘Royal Flush’ u kojoj su uhićena dva muškarca iz Sarajeva, M. I. i A. V., osumnjičeni za počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Zaplijenjeno više od pet kilograma droge

Tijekom pretresa na području Centra, pronađena je i zaplijenjena značajna količina narkotika i opreme. Među zaplijenjenim predmetima našlo se 11 pakiranja materije koja izgledom podsjeća na drogu speed, ukupne mase od približno 2.000 grama. Također, pronađeno je osam pakiranja s više od 2.000 grama, odnosno oko 3.500 tableta, izgledom karakterističnih za drogu ecstasy. Oduzeto je i devet PVC pakiranja s materijom nalik marihuani, ukupne mase veće od 1.300 grama. Uz to, policija je zaplijenila četiri digitalne vage, aparat za vakumiranje te druge predmete od interesa za daljnju istragu.

Nad osumnjičenima se trenutno provodi kriminalistička obrada u službenim prostorijama Uprave policije MUP-a ŽS. Nakon završetka obrade, bit će predani u nadležnost Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo.

 

Hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Financijska stabilnost FBiH nije ugrožena

Unatoč izostanku značajnih prihoda, a na što Vlada Federacije BiH nije mogla utjecati, kao i povećanju rashodovne strane uslijed novih financijskih obveza, financijska stabilnost Federacije BiH nije ugrožena, prvenstveno zahvaljujući korektivnim mjerama i strateškom planiranju otplate duga, a dokaz je činjenica da je za prvih osam mjeseci ove godine ukupno […]

Pretplatite se