Istinski heroji BiH: Spašavatelju voda došla do ramena

admin
0 0
Read Time:33 Second

U Donjoj Jablanici pripadnici Civilne zaštite Republike Srpske aktivno pomažu stanovnicima pogođenim katastrofalnim poplavama, piše hercegovina.info.

Video koji je objavio portal ATV Banja Luka prikazuje teške uvjete u kojima spašavatelji rade kako bi pružili pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Jedan od spašavatelja snimio je trenutak kada je voda gotovo došla do njegovih ramena dok se probijao prema jednoj od kuća koja je potopljena.

Prizori iz Donje Jablanice i dalje su zabrinjavajući, čak i u odnosu na jučerašnje izvještaje. Voda je uništila gotovo sve pred sobom, a materijalna šteta će se vjerojatno mjeriti u milijunima. Nažalost, najtragičniji dio ove situacije je gubitak 13 života uslijed poplava u ovom području.

 

hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Hvatski spasioci stigli u Jablanicu s četiri terenska vozila, dva plovila i potražnim psom

Pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) stigli su do Jablanice koja je u petak pogođena katastrofalnim poplavama i odronima u kojima je u toj općini stradalo 12 osoba, a za šest se i dalje traga. “Timovi HGSS-a su se dugo probijali do Donje Jablanice, jednoj od najteže pogođenih mjesta u […]

Pretplatite se