HNŽ: 20 stradalih, za pet nestalih traje potraga

admin
0 0
Read Time:47 Second
Prema službenim podacima iz Stožera Civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije i MUP-a HNŽ-a, broj smrtno stradalih osoba na poplavom pogođenim područjima HNŽ-a, zaključno s ovim izvješćem, iznosi 20 mrtvih.
Od ukupnoga broja smrtno stradalih, sedamnaest je osoba iz Jablanice, tri iz Konjica. Prema podacima MUP-a, u Jablanici je aktivna potraga za tri prijavljene nestale osobe, u Konjicu za dvije. Od 20 smrtno stradalih, jedno je tijelo još uvijek neidentificirano. I dalje je u prekidu prometna komunikacija između Mostara i Jablanice, sanirane su ceste između Jablanice i Konjica te Jablanice i Prozor-Rame, dok je regionalna prometnica Jablanica – Doljani tek djelomice prohodna. Regionalna prometnica Ostrožac – Parsovići – Fojnica, kao i mjesne ceste Buturović Polje – Seonica – Višnjevice odnosno Kralupi – Trešnjevice nisu prohodne zbog značajnih oštećenja. Iz Hrvatske je pristiglo 15 stambenih kontejnera, a noćas se očekuje 20 dodatnih iz Turske. Građevinska operativa na terenu radi na pripremi za postavljanje kontejnerskoga naselja u Goranskomu Polju.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Tresači maslina sve zastupljeniji u hercegovačkim maslenicima

Masline se na području Hercegovine beru od početka listopada pa sve do sredine studenoga, ovisno o sorti i zrelosti ploda. Iako se na ovom području najveći broj maslina bere ručno, posljednje dvije ili tri godine sve više maslinara primjenjuje strojnu berbu koristeći tresače. Berba maslina na području Hercegovine ove godine […]

Pretplatite se