Dalić: U Poljsku smo došli pobijediti

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second
Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening uoči večerašnjeg susreta 4. kola skupine 1 elitnog razreda Lige nacija protiv Poljske u Varšavi. Vatreni su trenirali na Kazimierz Gorski Nacionalnom stadionu na kojem se igra utakmica utorak početkom u 20.45 sati. S kapacitetom od 58.580 sjedećih mjesta i pomičnim krovom, Nacionalni stadion je najveća nogometna arena u Poljskoj. Njegova izgradnja započela je 2008. godine, a dovršena je u studenom 2011.
Izbornik Zlatko Dalić je uoči treninga potvrdio kako je Mateo Kovačić definitivno otpao, najavivši promjene u sastavu. “Kovačić je definitivno otpao, to je velika šteta. Vidjet ćemo s ostalima. Nećemo puno mijenjati, ali ćemo osvježiti ekipu. Vidjet ćemo kako je situacija s Perišićem i u veznom redu, imamo dovoljno kvalitetnih igrača.Imali smo tešku utakmicu jer smo im dozvolili situacije i šanse da ih poguramo. Poljska nas je namučila u Osijeku. Nismo im dozvolili šanse, ali ovo je druga priča. Domaći teren, ključni bodovi… Neće biti lako. Igrat ćemo u svom stilu jer se ne znamo braniti. Ako igraš na bod, utakmicu izgubiš.
Došli smo se nadigravati i pobijediti. Nije naš stil da se branimo. To smo radili zadnjih deset minuta protiv Škotske pa primili gol. Idemo s našim stilom pa što bude,” naglasio je Dalić.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Odgođeno plaćanje naknade za prelazak granice s EU

Europska unija je ponovno odgodila uvođenje ETIAS (European Travel Information and Authorisation System) i EES (Entry/Exit System) sustava, koje je prethodno bilo najavljeno za 10. studenoga 2024. godine. Povjerenica za unutarnje poslove EU, Ylva Johansson, potvrdila je da EES (Entry/Exit System), koji treba zamijeniti ručno pečatiranje putovnica automatskim biometrijskim provjerama, […]

Pretplatite se