Izvučeno tijelo Jajčanke koja je vozilom sletjela u Vrbas

Domagoj
0 0
Read Time:54 Second

Pronađeno tijelo žene Đ.K. iz Jajca koja je jučer u poslijepodnevnim satima vozilom sletjela u rijeku Vrbas u mjestu Podmilačje kod Jajca.

Jajce je ožalošćeno nakon tragedije u kojoj je život izgubila prosvjetna radnica Đana Kulenović. Od nje se na društvenim mrežama opraštaju prijatelji i poznanici.

 

Nesreća se, kako piše Jajce online, dogodila u neposrednoj blizini tunela Tuk, a tijelo je pronađeno i izvučeno koordiniranom akcijom policajaca iz Policijske stanice Jajce, MUP SBŽ, Civilne zaštite, te pripadnika GSS-a iz Jajca.

– Nažalost, još jedan mladi život je skončao u rijeci Vrbas. Naš potražni tim je pronašao i izvukao tijelo unesrećene. Iskrenu sućut izražavamo obitelji, poručili su iz Gorske službe spašavanja Jajce.

Cesta smrti

Ova “cesta smrti”, koja je glavna spona između srednje Bosne i Banje Luke, poznata je po brojnim tragičnim udesima i slovi za iznimno usku i opasnu, posebice pri lošim vremenskim uvjetima. Kiše i vlaga koju zna prouzročiti ispuštanje vode iz akumulacijskog jezera uz hidroelektranu pretvore cestu u pravo klizalište, a slabi i rijetki branici nisu nikakvo osiguranje od slijetanja vozila u Vrbas, piše jajački portal.

Vrisak.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Široki Brijeg: 110. godišnjica rođenja čuvene Babe Penavuše

Sofija Naletilić, poznata kao baka (baba) Penavuša, rođena je u Mokrom kod Širokoga Brijega 7. siječnja 1913. godine. Nadimak Penavuša dobila je po svojem djevojačkom prezimenu Penavić. Nije nikada išla u školu, već se u desetoj godini života sama opismenila. Godine 1942. postaje udovica i otada nosi crninu, koja joj […]

Pretplatite se