Sveučilište u Mostaru domaćin Međunarodne znanstvene konferencije ‘Dijete u fokusu’

admin
0 0
Read Time:50 Second

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru 5. i 6. listopada održat će se III. međunarodna znanstvena konferencija “Dijete u fokusu – suvremeni izazovi pomažućih profesija”, koju organizira studij Socijalnog rada Filozofskog fakulteta SUM-a u suradnji s Udrugom socijalnih radnika Hercegovačko-neretvanske županije.

Svečano otvaranje konferencije bit će upriličeno 5. listopada u amfiteatru Antun Branko Šimić u 9 sati i 30 minuta, a izjave za medije planirane su u 11 sati.

Kao gost predavač na konferenciju dolazi Ana Radulescu, predsjednica Međunarodne federacije socijalnih radnika (IFSW) za Europu, a pored Radulescu plenarni izlagači bit će prof. dr. Maja Laklija s Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i prof. dr. Darja Zavrišek, predsjednica Europske sub-regionalne asocijacije škola/fakulteta za socijalni rad (IASSW).

Organizatori ističu da su posebno ponosni što će u fokusu ove konferencije biti djeca, koja će u jednoj sekciji kroz predstavljanje svojih radionica izlagati zaključke na teme prava djece, vršnjačkog nasilja i slično. Radi se o djeci i mentorima/voditeljima mostarskih udruženja Altruist, Vedri osmijeh i SPES.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Neboder od 100 metara: Sprema se izgradnja jednog od najvećih kompleksa u FBiH

Na Trgu rudara u Zenici uskoro bi trebala početi gradnja stambeno-poslovnog kompleksa višemilijunske vrijednosti. Ovo će biti jedan od najvećih kompleksa ove vrste u cijeloj Bosni i Hercegovini, piše BiznisInfo.ba. Projekt podrazumijeva četiri etaže u zemlji, četiri lamele katnosti od dva do osam katova (plus prizemlje), te toranj P+31 visok […]

Pretplatite se