Jako nevrijeme pogodilo Zagorje, pala i tuča: ‘Bilo je sunce i onda se okrenulo u sekundi’

admin
0 0
Read Time:51 Second

Jača kiša zabilježena je jutros u Zagrebu, uslijed kratkotrajne promjene vremena koje je nastupilo ovog utorka. Čitatelji iz Zaboka nam šalju i fotografije i snimke, navodeći kako je pala znatna količina tuče, veličine pikule. Tuča je na području Oroslavja te Velikog Trgovišća.pala u ranim jutarnjim satima, a zasad nije zabilježena značajnija šteta. Crnilo se nadvilo i iznad Zagreba, najavljujući kako bi do nevremena moglo doći i u glavnom gradu.

– Ovaj čas je pala tuča. Bilo je sunce i u tri sekunde se okrenulo. Nisam stigla pospremiti staviti ni deke i cerade – ispričala nam je čitateljica iz Zaboka, dok su neki naveli kako ne pamte tuču u ovo vrijeme godine. – Bila je poprilično jaka i intenzivna. Nažalost, uništila nam je sve cvijeće na groblju – javlja čitateljica za Zagorje.com.

DHMZ je jutros izvijestio kako je već do jutra u Rijeci palo više od 63 mm kiše.”I u nastavku dana treba računati na jake pljuskove, s njima obilnu kišu, ali ponegdje i prolazno vrlo jak vjetar te tuču”, javljaju.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Završava najtopliji listopad u BiH, evo šta nas očekuje u studenome

U Bosni i Hercegovini u utorak će biti promjenljivo i nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom uz temperature zraka između 18 i 24 °C. Jači lokalni pljuskovi se očekuju na području Hercegovine, Krajine i jugozapadu Bosne. Vjetar umjerene jačine, povremeno s jakim udarima, južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja […]

Pretplatite se