BiH pogodilo nevrijeme, Oluja zahvatila Hrvatsku, Ciaran hara Europom

admin
0 0
Read Time:40 Second

Dijelove Bosne i Hercegovine pogodilo je nevrijeme uz jaku kišu, pljuskove i grmljavinu. U dijelovima puše i jak vjetar s olujnim udarima. Na planinama i orkanski udari juga.

Kako je priopćio Federalni meteorološki zavod, u poslijepodnevnim satima postepeno se smanjenje oblačnosti, prestanak padalina i slabljenje vjetra. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 13 i 19°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22°C.

I Hrvatsku je pogodilo nevrijeme te je za dio Hrvatske izdano crveno i narančasto upozorenje zbog jakog vjetra te mjestimice obilne kiše i izraženih pljuskova praćenih grmljavinom. Najveće oborine očekuju se na području riječke regije, kao i na području Gorskog kotara.

Oluja Ciaran zahvatila je cijelu zapadnu Europu u četvrtak, pri čemu je poginulo šest ljudi, a škole, zračne luke i željezničke službe su zatvorene.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U subotu počinje 11. izdanje Borsa Opena

MOSTAR, 3. studenoga  – Mostarski Judo klub Borsa organizator je “Borsa Opena”, jedne od najvećih sportskih manifestacija u Bosni i Hercegovini, koja će se ove godine održati od 4. do 7. studenoga. Manifestaciju će u subotu otvoriti mostarski gradonačelnik Mario Kordić. Na Borsa Open prijavljeno je oko tisuću sudionika. Najudaljeni klub […]

Pretplatite se