RAMO ISAK U RADNOJ POSJETI VLADI HBŽ

admin
0 0
Read Time:46 Second

Federalni ministar unutarnjih poslova gospodin Ramo Isak boravio je u radnoj posjeti Vladi Hercegobosanske županije ali i posjeti PP Tomislavgrad.

Prije posjeta Tomislavgradu, u zgradi Vlade HBŽ u Livnu je održan radni sastanak na kojem su nazočili predsjednik Vlade Hercegbosanske županije dr. sc. Ivan Vukadin, ministar MUP-a Hercegbosanske županije Mario Lovrić, ravnatelj policije Mario Pavlinović, federalni ministar zdravstva Nediljko Rimac, te savjetnik predsjednika Vlade Tomislav Barišić.

Ministar je zatim sa zastupnicima Federalnog parlamenta Dragom Stanićem i Petrom Galićem te načelnikom općine Tomislavgrad Ivanom Buntićem, izaslanstvom iz Livna i službenicima PP Tomislavgrad obišao prostorije PP u Tomislavgradu, a koje se nisu renovirale zadnjih 50 godina i obećao poduzeti sve u njegovoj moći kako bi pribavio potrebna sredstva za sanaciju i renoviranje tih prostorija i nabavku opreme.

Ministar MUP-a HBŽ Mario Lovrić je izrazio zadovoljstvo posjetom, razmjenom iskustava i dogovorenim projektom za renoviranje zgrade PP Tomislavgrad. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Nastavlja se pad broja nezaposlenih osoba u Federaciji BiH

Dana 31. prosinca 2023. godine na evidencijama županijskih službi za zapošljavanje bile su registrirane 271.904 osobe, što je u odnosu na prethodni mjesec smanjenje za 496. Udio ženske populacije u broju nezaposlenih iznosio je 162.029, odnosno 59,59 posto. Od ukupnog broja nezaposlenih, 185.135 (68,09 posto) je bilo stručnih, 86.769 (31,91 […]

Pretplatite se