DAN BRANITELJA GRADA LJUBUŠKOG 2024. GODINE

admin
1 0
Read Time:33 Second

U sklopu obilježavanja Dana Grada Ljubuškog s polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na Trgu dr.Franje Tuđmana svečano je obilježen Dan branitelja. Unatoč jakoj kiši velik broj Ljubušaka i prijatelja pristigao je odati zahvalnost i izreći molitvu za sve poginule hrvatske branitelje.

U Kulturnom centru Grada Ljubuškog prikazan je dugometražni dokumentarni film pod nazivom “Zidine” autora Ive Čolaka i Marka Mikulića. Kroz film se prikazuju strahote koje je hrvatski narod preživio u logorima te je na gledatelje ostavio snažan utjecaj.

Nakon prikazivanja filma uslijedilo je svečano misno slavlje u Crkvi svetog Ante na Humcu koje je predvodio gvardijan Dario Dodig. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

SVEČANO OBILJEŽEN DAN GRADA LJUBUŠKOG

  Obilježavanje Dana Grada Ljubuškog završeno je svečanom sjednicom na koju je pristiglo brojno izaslanstvo gospodarstva, kulture, sporta i politike. Ljubuški je ove godine imao bogat program posvećen gradu te je svatko imao priliku uživati u ponuđenom sadržaju. U Ljubuškom je održan i niz sastanaka s predstavnicima politike na kojima […]

Pretplatite se