Jozo Klišanin u kolicima s prijateljima iz Podhuma kod Livna hodočasti u Međugorje

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Šestero mladih iz Podhuma kod Livna ide na hodočašće Kraljici Mira. Posebnost ovog hodočašća je što u Međugorje ide i Jozo Klišanin, koji je u kolicima.

„Ovo hodočašće predstavlja jedno duhovno putovanje za nas, a ne samo fizičko kretanje. Mi želimo poslati poruku nade i vjere, želimo pokazati kako duhovne i fizičke prepreke mogu biti prevladane uz podršku i nepokolebljiv duh. Naše putovanje pokazuje kako se međusobna pomoć i razumijevanje može pretvoriti u snagu koja nadmašuje sve tjelesne ograničenosti“, rekla je Jelena Roguljić za Radiopostaju Mir Međugorje.

Jozo Klišanin, Andrea Miloloža, Delfa Klišanin, Pavao Pavlinović, Josip Magić i Jelena Roguljić krenuli su iz Župe Podhum u srijedu jutro, a očekuju kako će stići u Međugorje u petak oko podne.

„Uputili smo se našoj Majci, Kraljici Mira s osobnim zavjetima i nadamo se da će nam biti uslišeno. Planiramo se ispovjediti, sudjelovati ma misi, posjetiti Brdo ukazanja… Mogu reći u svoje ime da svake godine najmanje dva puta dolazim u Međugorje i ne mogu riječima opisati koliko puta mi je pomogla Majka Marija i koliko mi je puta uslišala molitve. Mislim da će se složiti sa mnom i moji prijatelji kad kažem da je dolazak u Međugorje nešto neopisivo i da bi svaki vjernik trebao posjetiti  Međugorje i kako će tako saznati zašto je neopisivo riječima“, kazala je Jelena Roguljić.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Povećani javni prihodi i broj zaposlenih u Federaciji

Broj zaposlenih u Federaciji BiH prema prebivalištu zaposlenika na dan 31.5.2024. je 548.183. što je u odnosu na isti dan prošle godine veće za 7.099, budući da je broj zaposlenih 31.5.2023. iznosio 541.084. Ovaj broj je veći i za 2.005 u odnosu na prethodno objavljeni podatak o broju zaposlenih na […]

Pretplatite se