Engleska ostala bez izbornika

admin
0 0
Read Time:48 Second

Gareth Southgate više nije izbornik engleske nogometne reprezentacije, objavio je FA kroz priopćenje samog Soutghatea.

– Kao ponosnom Englezu, bila mi je čast života igrati za Englesku i voditi Englesku. Značilo mi je sve i dao sam sve od sebe. Ali vrijeme je za promjene i za novo poglavlje. Nedjeljno finale u Berlinu protiv Španjolske bila je moja posljednja utakmica kao izbornik Engleske, rekao je Southgate u priopćenju, dodavši: -Momčad koju sam vodio u Njemačku puna je uzbudljivih mladih talenata i može nam u budućnosti donijeti trofej o kojem sanjamo.

Southgate je vodio Englesku u 102 utakmice i gotovo osam godina je proveo na toj “vrućoj” klupi.

Engleska je na Euru u Njemačkoj završila kao druga, nakon poraza od Španjolske u finalu, te nije uspjela uhvatiti prvi veliki trofej nakon 58 godina.

Ipak, Southgateov mandat donio je dva finala Eura koja su najbolji rezultat Tri Lava na kontinentalnoj smotri, kao i plasman među najbolja četiri na SP 2018. u Rusiji.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

TONE LI BiH U SIROMAŠTVO - poskupljenje struje moglo bi dovesti do rasta cijena hrane

Troškovi života u BiH stalno rastu. Sindikalna potrošačka košarica dosegnula je iznos od gotovo 3000 KM, a uslijedilo je i novo poskupljenje goriva. Pokrenulo je to stara pitanja – slijedi li novo poskupljenje hrane? I dok građani strahuju, proizvođači prijete prosvjedima. Nadležni šute. Trgovci broje zaradu, građani broje sitniš u […]

Pretplatite se