Landeka napustio Posušje i otišao u Rijeku

admin
0 0
Read Time:35 Second

portski direktor HŠK Posušje, Davor Landeka, napustio je danas klub s Mokrog Doca. Kako je objavjeno, Landeka odlazi u HNK Rijeka, gdje će obnašati dužnost pomoćnog trenera Radomiru Đaloviću nakon odlaska s klupe Željka Sopića.

“Ovim putem obavještavamo javnost i naše navijače da su sportski direktor Davor Landeka i HŠK Posušje dogovorili sporazumni raskid suradnje. Davor Landeka će svoj put nastaviti u HNK Rijeka, kao prvi pomoćnik glavnom treneru Radomiru Đaloviću. Dado, hvala ti na svemu i uvijek si dobrodošao svojoj kući”, poručili su s Mokrog Doca.

Landeka je u svojoj igračkoj karijeri nosio dres Rijeke. Iz Zrinjskog je na Kantridu otišao u srpnju 2008. godine, da bi tri godine kasnije ostvario transfer u Grasshoppers.

 

 

Hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

STUDENTI RADE BOLIDE

Stotine mladih inženjera i znanstvenika uputilo se prema Hrvatskoj jer počinje ovogodišnje izdanje Formule Student Alpe Adria. Od 20. do 25. kolovoza staza Bugatti Rimac domaćin je jednog od najuzbudljivijih događaja u regiji. Ulaz je besplatan za sve gledatelje. Ljubitelji Formula itekako će uživati u ovom oktanskom spektaklu jer će […]

Pretplatite se