Dinamo pozvao na pomoć BiH

admin
1 0
Read Time:49 Second

GNK Dinamo Zagreb pozvao je na pomoć BiH nakon katastrofalnih poplava koje su pogodile dijelove zemlje.

Dinamo se oglasio objavom koju prenosimo u cijelosti:

S velikom tugom pratimo vijesti o teškim poplavama koje su pogodile susjednu Bosnu i Hercegovinu, zemlju u kojoj živi mnogo naših vjernih navijača i prijatelja. Nažalost, nekoliko ljudi je izgubilo svoje živote, a mnogi su ostali bez svojih domova i imovine. GNK Dinamo ovim putem želi izraziti duboku sućut obiteljima koje su izgubile svoje najmilije.

U mislima i srcima smo uz sve pogođene ovom strašnom prirodnom nepogodom. Pozivamo sve koji mogu da pruže pomoć ljudima u Bosni i Hercegovini – bilo kroz humanitarne akcije, donacije ili na bilo koji drugi način koji može pomoći u ovim teškim trenucima. Solidarnost i zajedništvo ono su što nas čini jačima, a uvjereni smo da zajedno možemo pomoći onima kojima je to sada najpotrebnije. GNK Dinamo će pratiti situaciju i nastaviti pružati podršku koliko god je moguće. Naše misli su s vama.

 

Grude Online

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Istinski heroji BiH: Spašavatelju voda došla do ramena

U Donjoj Jablanici pripadnici Civilne zaštite Republike Srpske aktivno pomažu stanovnicima pogođenim katastrofalnim poplavama, piše hercegovina.info. Video koji je objavio portal ATV Banja Luka prikazuje teške uvjete u kojima spašavatelji rade kako bi pružili pomoć onima kojima je najpotrebnija. Jedan od spašavatelja snimio je trenutak kada je voda gotovo došla […]

Pretplatite se