Izbornik Dalić objavio popis za Škotsku i Portugal – nekoliko promjena u kadru vatrenih

admin
0 0
Read Time:2 Minute, 6 Second

Dalić je ostao vjeran kadru koji je koristio tijekom ove jeseni, a na popisu se nalaze četiri vratara dok se iščekuje odluka Disciplinske komisije o eventualnoj dodatni kazni za Dominika Livakovića koji je protiv Poljske zaradio crveni karton i automatsku jednu utakmicu suspenzije.

“Trenutno je nekoliko igrača u procesu povratka na teren nakon ozljeda, pa ćemo pozorno pratiti situaciju u naredna dva tjedna i prema tomu reagirati i donijeti odluke o eventualnim novim pozivima. Pritom ciljano nismo širili kadar igračima iz mlade reprezentacije pored onih koji su cijelu jesen s nama, kako bi U-21 reprezentacija imala što bolju situaciju uoči važnih utakmica protiv Gruzije”, napomenuo je izbornik Dalić.

“Doveli smo se u dobru situaciju uoči posljednjeg okupljanja ove godine, a sada to trebamo iskoristiti i ostvariti postavljeni cilj, a to je plasman u četvrtfinale. Potpuni fokus je na utakmicu sa Škotskom u kojoj možemo osigurati prolazak, a onda ćemo razmišljati o Portugalu i utakmici u Splitu gdje nas pred punim Poljudom sigurno čeka spektakl”, dodao je Dalić.

Reprezentacija će se okupiti u ponedjeljak 11. studenoga u Zagrebu gdje će trenirati do 14. studenoga kada putuje u Glasgow. Dan nakon utakmice u Škotskoj, Vatreni će otputovati u Split gdje ih 18. studenoga čeka ogled s Portugalom. Hrvatska brani srebrnu medalju iz prethodnog izdanja Lige nacija, kada je preko Francuske, Danske i Austrije izborila završni turnir, gdje je pobijedila Nizozemsku u polufinalu prije finalnog sraza sa Španjolskom koja je bila uspješnija nakon jedanaesteraca.

Popis igrača za utakmice sa Škotskom i Portugalom:

Vratari: Dominik Livaković, Ivica Ivušić, Nediljko Labrović, Dominik Kotarski

Obrambeni: Joško Gvardiol, Duje Ćaleta-Car, Borna Sosa, Josip Šutalo, Kristijan Jakić

Vezni: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Mario Pašalić, Nikola Vlašić, Luka Sučić, Martin Baturina, Petar Sučić, Nikola Moro

Napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Bruno Petković, Ante Budimir, Mislav Oršić, Marko Pjaca, Marco Pašalić, Igor Matanović

Pretpozivi: Lovro Majer, Luka Ivanušec, Marin Pongračić, Martin Erlić, Šimun Hrgović, Toni Fruk

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

EKONOMSKI PAD: Izvoz pao za 772 milijuna

Zabrinjavajući podaci iz segmenta vanjske trgovine koji otkrivaju trend pada izvoza, što mora biti alarm nadležnima za omogućavanje podizanja konkurentnosti Loše vijesti dolaze iz sektora vanjske trgovine, a koje bi trebale biti alarm nadležnima kada govorimo o potrebi olakšavanja poslovanja domaćim poslovnim subjektima, kao i omogućavanja podizanja konkurentnosti koja, kako […]

Pretplatite se