Papa Franjo pati od respiratornih problema, ostaje u bolnici na liječenju

admin
0 0
Read Time:42 Second

Papa Franjo ima respiratornu infekciju i morat će provesti “nekoliko dana” u bolnici radi liječenja, navodi Vatikan u priopćenju objavljenom u srijedu.
Vatikan je priopćio kako se 86-godišnji papa žalio na poteškoće s disanjem posljednjih dana. Dodaje se kako su testovi pokazali da nema COVID-19.

Papa Franjo tijekom dana je prebačen u bolnicu u Rimu na zakazana testiranja, priopćio je Vatikan.
Vatikan nije naveo nikakve detalje osim da je papina posjeta bolnici Gemelli bila “ranije zakazana”.
Papa Franjo proveo je deset dana u bolnici Gemelli u srpnju 2021. nakon operacije zbog suženja crijeva. Uklonjena su mu 33 centimetra debelog crijeva.
Rekao je ubrzo nakon toga kako se potpuno oporavio i da je mogao normalno jesti, ali je u intervjuu za Associated Press od 24. siječnja kazao kako se divertikuloza, ili izbočina na njegovom crijevnom zidu, “vratila”, prenosi Reuters.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Mlade kod roditelja ne drži mamina kuhinja, nego cijene stanova

Foto:Pixabay.com Mladi ostaju s roditeljima dugo nakon završetka školovanja, ponajviše zbog malih plaća i problema rješavanja stambenog pitanja Mama kuha najbolje. Mama najbolje izglača rublje. No, je li majčina briga pravi razlog što se danas mladi sve teže osamostaljuju i sve teže odlaze od kuće? Nažalost, nije, a mnogi bi […]

Pretplatite se