Što ovaj poraz znači Hrvatskoj? Vatreni više ne ovise sami o sebi

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

U studenom ih čeka prava drama jer do sada komotna situacija pretvorit će se u dramu. Wales ima bolji međusobni omjer i s dvije pobjede bi bio ispred njih. No, dobra je vijest što u posljednjem kolu igraju Wales i Turska.

Hrvatska reprezentacija upisala je drugi poraz zaredom u kvalifikacijama za Euro. Vatreni su nakon Turske poraženi i od Walesa (2:1) i sada ih čeka maksimalna drama u završnici skupine.

Situacija u skupini je sljedeća: Turska ima 16, a Wales i Hrvatska po 10 bodova. Do kraja kvalifikacija ostala su još dva gola.

U studenom ih čeka prava drama jer do sada komotna situacija pretvorit će se u dramu. Wales ima bolji međusobni omjer i s dvije pobjede bi bio ispred njih. No, dobra je vijest što u posljednjem kolu igraju Wales i Turska.

Moguće da Turska, Wales i Hrvatska na kraju završe s jednakim brojem bodova (16). U tom bi se slučaju zatvorio krug u kojem bi vatreni bili najlošiji.

Inače, čak i ako Hrvatska završio na trećem mjestu, imat će još jednu priliku za plasman na Euro u dodatnim kvalifikacijama zahvaljujući plasmanu u Ligi nacija.

Raspored do kraja skupine:

15. studenoga, 2023.

Armenija – Wales

Latvija – Hrvatska

21. studenoga, 2023

Hrvatska – Armenija
Wales – Turska

Večernji.ba Foto: Pixsell

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

DAN SJEĆANJA I KOMEMORACIJA ZA SVE RAMSKE ŽRTVE

Kroz povijest Rama i Ramski kraj često su doživljavali tragedije, razaranja, paljevine. Stradale su brojne nevine žrtve a to se posebno odnosi na početak listopada 1942. godine kada je u tri dana na području Rame ubijeno više od tisuću ljudi. Ispred Ramskog križa slavljena je sveta Misa za sve ramske […]

Pretplatite se