Dalić otkrio koje tri stvari zamjera igračima protiv Tunisa

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

HRVATSKA je na turniru u Kairu pobijedila Tunis na penale 5:4 nakon što je utakmica završila 0:0. Junak pobjede bio je Ivica Ivušić, koji je u raspucavanju obranio čak tri penala i to nakon što je ušao umjesto Dominika Livakovića. Tako je poslao Hrvatsku u finale, gdje je čeka domaćin Egipat. Egipćani su utakmicu za konačnog pobjednika izborili pobjedom nad Novim Zelandom 1:0. Egipat i Hrvatska igraju finale u utorak od 21 sat po srednjoeuropskom vremenu.

Zlatko Dalić prvo je rekao što zamjera igračima: “Nismo bili brzi, falilo je utrčavanja u prazan prostor i dubinskih lopti. Penali su i kvaliteta i lutrija, a ovaj put smo dobili.”

“Nadam se da se Erlić nije ozbiljno ozlijedio”

Ipak, zadovoljan je pristupom i rezultatom: “Dečki nisu kalkulirali niti su se štedjeli, dali su sve od sebe i u prijateljskoj utakmici. Moramo biti zadovoljni jer smo u finalu, šteta je Erlićeva ozljeda. Osjetio je aduktor pa je na vrijeme izašao van, nadam se da nije velika ozljeda.”

Ivušić je briljirao, ali Dalić je otkrio da neće braniti u finalu: “Odlučili smo dati šansu svim vratarima, u sljedećem će susretu braniti Kotarski i Labrović. Ivušić je obranio tri penala i odveo nas u finale i to je sjajno. Pokazao je da mogu računati na njega.”

Izbornik Hrvatske komentirao je ovacije koje je njen kapetan dobio u Kairu: “To pokazuje koliko je Luka velik. Dođemo u Egipat i svi navijaju za njega.”

index.hr Foto: Pixsell

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

GLAZBENI PORTRET - Čuvari starih običaja i kulturne baštine / Ivan Ćuže

U trećem izdanju emisije “GLAZBENI PORTRET” gost emisije bio je voditelj etno glazbene skupine “Sinovi Hercegovine” Ivan Čuže. Primari cilj njihove skupine je njegovanje kulturne baštine i starih običaja. Cijelu emisiju pogledajte u prilogu:

Pretplatite se