Sarajevo: Zapaljena zaštitna mreža na ogradi samostana sestara milosrdnica

admin
0 0
Read Time:47 Second

– U ranim jutarnjim satima, 11. srpnja, u župi Stup nepoznati počinitelj, ili više njih, zapalio je zaštitnu mrežu na ogradi samostana sestara milosrdnica Sv. Vinka Paulskog.

Prema izvješću Katoličkog tjednika objavljenom na njihovom internetskom portalu Nedjelja.ba, riječ je o ogradi na vanjskoj strani samostanskog vrta, u kojem se nalazi i plastenik, na koji su sestre prije 15-ak dana stavile zaštitnu mrežu radi zaštite privatnosti.

“Ovo se nije samo zapalilo po noći, da je bilo po danu onda bismo pomislile na sunce i vrućine, međutim, to se dogodilo pred zoru”, kazala je na kraju s. Vitomira izražavajući čuđenje da nitko od prolaznika, vozača automobila te susjeda nije prijavio plamen i smrad koji ostaje iza zapaljene plastike. Istaknula je kako su nakon svega našle i dio automobilskog retrovizora koji je netko namjerno poslije ubacio u dvorište samostana.

Sestre milosrdnice ističu dobru suradnju s načelnikom Ilidže Nerminom Muzurom te se nadaju kako su ovi nemili događaji izolirani incidenti.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

POŽAR NA JAHORINI: Vatra uhvatila i minirano područje

Na južnoj strani Jahorine je izbio požar jučer poslijepodne i još uvijek je aktivan. Radi se o nepristupačnom terenu, a prema informacijama, jedan dio teritorija gdje je aktivan požar je i miniran, piše Klix.ba. Redovito ga obilaze vatrogasci, ali ga nitko ne gasi. Šef Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Istočno Sarajevo Njegoš […]

Pretplatite se