GRANIČNI PRIJELAZI BiH: Za vikend granicu prešlo 683.615 osoba

admin
0 0
Read Time:49 Second

U petak, 2. kolovoza, zabilježen je pojačan promet na graničnim prijelazima. Na ulazu u BiH zabilježeno je 32.085 državljana BiH, dok ih je na izlazu zabilježeno 30.070, priopćeno je u ponedjeljak iz Granične policije BiH.

Stranih osoba na ulazu u BiH zabilježeno je 77.602, dok ih je na izlazu iz BiH zabilježeno 59.153. Ukupno stranih i državljana BiH u petak, na ulazu i izlazu iz BiH, zabilježeno je 198.910.

Što se tiče zračnih luka, prema evidenciji Granične policije BiH, za vikend je zabilježeno 33.956 osoba na ulazu i na izlazu iz BiH.

Pripadnici Granične policije ulažu maksimalne napore da se promet odvija sa što manje zadržavanja i gužvi, ali s obzirom na to da je turistička sezona i pojačan promet, zadržavanja na graničnim prijelazima mogu se očekivati i u idućim danima, a najviše vikendom.

Iz Granične policije BiH mole sve putnike za strpljenje i razumijevanje te predlažu da, umjesto najfrekventnijih graničnih prijelaza, koriste alternativne granične prijelaze.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Industrija BiH u značajnom padu

Industrijska proizvodnja u Bosni i Hercegovini u prvih šest mjeseci ove godine pala je za 5,6 posto u odnosu na isto razdoblje prethodne godine, izvijestili su iz Agencije za statistiku BiH. Značajan pad bilježi se u svim glavnim industrijskim grupacijama, a najveći u proizvodnji energije. Globalna kretanja i smanjena potražnja […]

Pretplatite se