Biciklist Ivica Radoš sretno stigao u rodni kraj: Naočale su mi sakrile suze radosnice

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

Ivica Radoš iz Podgaja kod Tomislavgrada uspješno je odvozio svoje humanitarne kilometre za 35,5 sati. Od Austrije do Tomislavgrada prešao je 800 km i 7000m visinske razlike bez spavanje i dugih odmaranja. Cijelim putem autom ga je pratila njegova ekipa Milei Vladimir. Na putu je bilo kiše, hladnoće i krize ali je Ivica sve uspješno savladao i sretno došao u svoj rodni kraj.

Na Kamenskom ga je dočekao Tomislav Toša Batarilo iz Kapi Ljubavi i Biciklističkog kluba Tomislav koji ga je biciklom pratio do cilja a na Vidikovcu im se pridružio i Jozo Čamber također član Biciklističkog kluba Tomislav.U Podgaju im se pridružila Ivičina sestra Ivanka koja je s njima vozila do Tomislavgrada.

Ispred duvanjske spomen – bazilike upriličen je svečani doček za Ivicu i njegovu pratnju. Dočekali su ih fra Jozo Radoš Đoka i njegove kapljice, župnik fra Hrvoje Miletić, te rodbina, prijatelji, sumještani i tomislavgradske mažoretkinje.

Po dolasku Ivica nam je rekao kako je očekivao doček ispred spomen-bazilike ali suze radosnice koje su kako on kaže sakrile naočale potekle su u njegovom Podgaju gdje su ga dočekali njegovi sumještani.

Podsjetimo, Ivica se na ovaj podvig odlučio kako bi motivirao ljude da se skupi novac koji će donirati Duhovno humanitarnoj udruzi “Kap Ljubavi”.Do sada je skupljeno 4700 eura, 310 KM, 140 KN.

Iz Duhovno humanitarne udruge “Kap Ljubavi” zahvaljuj Ivici na ovim humanitarnim kilometrima, njegovoj ekipi i svima koji su im pomogli da Ivici upriliče zasluženi doček.

Razgovor s Ivicom i njegovom ekipom koja ga je pratila i sve o dočeku pogledajte večeras u našem prilogu na YouTube kanalu i sutra u 9 i 18 sati u programu PRO TV-a.

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

FOTO/Divin dan na Kedžari proslavilo tisuće vjernika

Na Vran planini nekoliko tisuća hodočasnika proslavilo je Divin dan. Prije euharistijskom slavlja u vjernici su u molitvi obilazili Divin grob i spomen kipa. Prije početka Svete mise, tekst Poruke mučenice Dive Grabovčeve u ramskoj narodnoj nošnji izrekla je djevojka Magdalena Fofić. Svečano euharistijsko slavlje u 11 sati, uz suslavlje […]

Pretplatite se