Pijani se tukli ispred pekare, uhićeno šest ljudi

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Policija je noćas uhitila šest osoba koje su se pijane potukle ispred jedne pekare Banjaluci, a u tučnjavi su četiri osobe povrijeđene.

Kako je priopćeno iz Policijske uprave Banjaluka, uhićeni su A.B., D.K., R.Đ., V.D., M.G., i B.D. svi iz Banjaluke.

– Policiji je oko 3.05 sata  prijavljeno je da je ispred pekare u Banjaluci, došlo do narušavanja javnog reda i mira tučnjavom između više osoba. Izlaskom na lice mjesta, policijski službenici su utvrdili da je došlo do fizičkog sukoba između više osoba, te da su četiri osobe zadobila tjelesne povrede, ali su isti odbili ukazivanje medicinske pomoći. Navedena osobe su podvrgnuta ispitivanju na prisustvo alkohola, kojom prilikom je utvrđeno kod  A.B. 1,48 g/kg, kod D.K. 1,22g/kg, R.Đ. 0,68 g/kg, V.D. 0,53 g/kg, M.G. 1,11 g/kg i kod B.D. 1,52 g/kg alkohola u organizmu- navodi se u priopćenju.

Neslužbeno se saznaje da je tučnjava bila ispred pekare u ulici Stepe Stepanovića koja inače radi do ponoći, a među privedenom šestorkom su dvije djevojke A.B. i D.K. iz Banjaluke, pišu Nezavisne.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Izvješće o dosad izvršenim radovima na uređaju za pročišćavanje otpadnih voda u Tomislavgradu

Sredinom srpnja 2020. započeli su građevinski radovi na izgradnji uređaja za pročišćivanje otpadnih voda u Tomislavgradu. Vrijednost ovoga ugovora, koji je potpisan 4. veljače 2020., je 5. 524. 802. 97 KM s PDV-om. Izvođač radova je GH Holding d.o.o Ljubljana, a podizvođači su Hidra d.o.o Sarajevo i Livnoputovi d.o.o Livno. […]

Pretplatite se