Općina Tomislavgrad pokreće projekt uvezivanja dijaspore iz općine Tomislavgrad

admin
0 0
Read Time:35 Second

Općina Tomislavgrad je na svojim službenim mrežnim stranicama objavila link do ankete za uvezivanje dijaspore s ciljem snažnijega povezivanja Duvnjaka sa zavičajem i Domovinom. Riječ je o projektu koji je nastao u suradnji s USAIDOM – Američkom agencijom za međunarodni razvoj.

Općina poziva se one koji imaju podrijetlo iz naše općine, izravno ili po roditeljima da popune odgovarajuću anketu, odnosno upitnik koji su kreirani u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka BiH.

Kako navode u općini Tomislavgrad, cilj ovoga projekta je uvezivanje i informiranje dijaspore u buduće aktivnosti koje će se provoditi na području općine, a koje će imati za cilj uključivanje dijaspore u lokalni ekonomski razvoj.

Ovdje možete popuniti anketu: Uvezivanje dijaspore iz općine Tomislavgrad.

Tomislavcity TC
 
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Pojavila se lažna "Temu" aplikacija

“Budite oprezni i informirani – prevaranti svakodnevno traže nove načine za krađu podataka i zloporabu vašeg povjerenja”, naveli su iz MUP-a RS-a. Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske upozorilo je građane na pojavu lažne aplikacije pod imenom “Temu” na službenim trgovinama aplikacija (App Store i Google Play). Prevaranti koriste ovu aplikaciju […]

Pretplatite se